Wil je voedingsrijke hondenbrokken bestellen bij een dierenspecialist in de omgeving van Hoorn? Natuur & Welzijn Benningbroek is ruim 40 jaar specialist op het gebied van voedingsproducten voor huisdieren en biedt dan ook een uiteenlopend assortiment aan met allerhande verse vleesproducten voor honden en katten. Wat lust jouw hond graag?

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

Hondenbrokken kopen bij een dierenspeciaalzaak nabij Hoorn

De hondenbrokken uit onze webwinkel, met vestiging in Benningbroek, nabij Hoorn, bevatten alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft om goed voor de dag te komen en zijn of haar energielevel op peil te houden. Ongeacht het ras of de leeftijd van je huisdier: in ons aanbod vind je zonder twijfel de juiste hondenbrokken, die aansluiten bij zowel jouw wensen als de behoeften van jouw hond. Kies uit producten van topmerken zoals Biofood en CaroCros, en bied jouw hond een complete voeding aan.

Neem telefonisch contact met ons op

Of je nu hondenbrokken, KVV-producten of hondensnacks wilt bestellen: je doet dit het best bij Natuur & Welzijn Benningbroek nabij Hoorn. Heb je vragen over het assortiment of wil je persoonlijk advies ontvangen? Je bereikt ons eenvoudig door een e-mail te sturen naar natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com. Ook kun je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06-42867667. We staan graag voor je klaar.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667