Zoek je een dierenwinkel waar je KVV kunt bestellen en die gevestigd is in regio West-Friesland? Natuur & Welzijn Benningbroek is hét adres waar je als baas allerhande voedingsproducten voor je huisdier bestelt. Zo bieden wij een ruim aanbod aan met verse vleesproducten voor zowel honden als katten van gerenommeerde merken, zoals Alaska. Kortom: alles wat jouw huisdier nodig heeft om gelukkig, fit en gezond te blijven.

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

KVV voor jouw hond of kat bestellen bij een speciaalzaak in West-Friesland

KVV is een afkorting voor kant-en-klaar vers vlees, ook wel compleet vers vlees genoemd. Het verse vleesvoer is geschikt voor honden en katten en is rijk aan alle voedingstoffen die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen. Wanneer je KVV van de beste kwaliteit wilt bestellen in regio West-Friesland, doe je dit het best bij een echte specialist die jou ook kan voorzien van gedegen advies als het gaat om de juiste voeding voor jouw huisdier. Dat zijn wij dus!

Ontdek ons ruime aanbod

Of je nu KVV, hondenbrokken of blikvoer wilt bestellen: Natuur & Welzijn Benningbroek is dé dierenspeciaalzaak in regio West-Friesland waar je terechtkunt voor de aanschaf van natuurlijke, biologische voedingsproducten. Heb je vragen over ons assortiment of behoefte aan persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-42867667 of stuur een e-mail naar natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667