Allerhande voedzame hondensnacks bestel je eenvoudig in de webwinkel van Welzijn & Natuur Benningbroek nabij Hoorn, regio West-Friesland. Wij zijn als dierenwinkel al ruim 30 jaar gespecialiseerd in verse vleesproducten voor zowel honden als katten. Van hondensnacks en hondenbrokken tot kattenbakvulling en blikvoer: alle producten zijn bij ons van hoogwaardige kwaliteit. Je wilt immers het beste voor jouw huisdier.

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

Hondensnacks kopen bij een dierenspecialist nabij Hoorn, regio West-Friesland

Het aanbod aan hondensnacks uit onze dierenwinkel nabij Hoorn, regio West-Friesland, is zeer uiteenlopend. De snacks zijn zowel smaakvol als rijk aan voedingstoffen en het perfecte tussendoortje voor jouw trouwe viervoeter, waar hij of zij tot aan de laatste hap van geniet! Een greep uit het assortiment:

  • Bullepees Stukjes
  • Dogsee Chew
  • Eend Bite
  • Geperste Trainers Rund

Smaakvol en voedingsrijk hondenvoer

Wil je naast hondensnacks ook hondenvoer bestellen? Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons aanbod aan biologische hondenbrokken, vers (diepvries) vlees, blikvoer en kauwartikelen. De juiste voeding voor je hond: je vindt het in overvloed in onze webshop, ongeacht het ras dat je in huis hebt.

Kies uit een ruim assortiment

Welke hondensnacks uit onze dierenwinkel nabij Hoorn, regio West-Friesland, je ook besluit te bestellen: je hond zal ongetwijfeld genieten van de natuurlijke snacks. Heb je een keuze gemaakt? Plaats dan je bestelling online, dan kun je deze óf ophalen in onze winkel in Benningbroek óf deze laten bezorgen door onze persoonlijke bezorgservice. Bij vragen over het aanbod van Welzijn & Natuur Benningbroek of behoefte aan advies op maat, neem je gerust contact met ons op door te bellen naar 06-42867667 of een e-mail te sturen naar natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667