Ben je op zoek naar biologische hondenbrokken of biologisch vlees voor honden? Dan ben je bij Natuur & Welzijn Benningbroek op de juiste plek. Wij zijn namelijk al sinds 1980 een gespecialiseerde dierenwinkel in de regio met een ruim aanbod aan verse vleesproducten voor zowel honden als katten. Ons assortiment bestaat louter uit voedingsproducten van de beste kwaliteit, die tevens 100% vers zijn. Je wilt je lieve viervoeter immers de beste voeding bieden!

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

Een aanbod aan divers biologisch vlees voor honden en biologische hondenbrokken

Biologische hondenbrokken kunnen niet ontbreken in het dagelijkse dieet van jouw hond. De smaakvolle, natuurlijke brokken bevatten alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft om in topconditie te blijven. Welk ras je nu in huis hebt lopen: met de biologische hondenbrokken van merken als Biofood en CaroCroc houdt je hond zijn of haar energielevel op peil. Wil je geen hondenbrokken, maar biologisch vlees voor honden bestellen? Bekijk dan eens het aanbod aan vers Alaska vlees of kies uit de diverse natuurlijke snacks. Alles wat het hart van jouw hond begeert: wij bieden het aan.

Bestel eenvoudig online

Heb je het assortiment aan biologisch vlees voor honden bekeken en heb je besloten welke producten de juiste voedingsstoffen bevatten voor jouw hond? Plaats dan direct je bestelling online. Deze kun je vervolgens afhalen in onze dierenwinkel in Benningbroek, maar ook kun je ervoor kiezen de producten te laten bezorgen; wij beschikken over een eigen bezorgdienst. Heb je vragen over bepaald biologisch vlees voor honden of specifieke biologische hondenbrokken, of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij schieten je graag persoonlijk te hulp! Bel naar 06-42867667 of stuur een e-mail naar natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667