Wil je natuurlijke snacks voor je viervoeter bestellen bij een gespecialiseerde dierenwinkel in de buurt van Hoorn? Natuur & Welzijn Benningbroek is al ruim 30 jaar dé dierenwinkel in de regio met een ruim assortiment aan verse vleesproducten voor zowel honden als katten. Ons aanbod bestaat uit producten van gerenommeerde merken, zoals Farm Food, Buddy en Alaska.

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

Natuurlijke snacks bestellen

In onze online dierenwinkel, kun je natuurlijke snacks bestellen waar jouw huisdier tot aan de laatste hap van geniet: van bullepees stukjes en geperste trainers kangoeroe tot eendenvleugels en -nekken. De hondensnacks zijn niet alleen smaakvol, maar zitten ook bomvol voedingstoffen. Combineer de natuurlijke snacks met voedzame hondenbrokken en biologische vleesproducten voor een gevarieerde voeding.

Neem contact met ons op

Het bestellen van de lekkerste natuurlijke snacks voor je huisdier, doe je bij Natuur & Welzijn Benningbroek, gevestigd in de buurt van Hoorn. Na het plaatsen van je bestelling, kun je de producten komen afhalen in de winkel, maar ook kun je gebruikmaken van onze persoonlijke bezorgdienst. Heb je vragen over ons aanbod of wil je graag advies ontvangen over de beste voeding voor jouw hond of kat? Bel naar 06-42867667 of stuur een e-mail naar natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667