Ben je op zoek naar een adres waar je DARF vers vlees kunt kopen? Dan is het raadzaam om eens naar Natuur & Welzijn Benningbroek te gaan. Wij bezitten een dierenwinkel in de regio West-Friesland waar wij dierenvoeding van hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Ons vlees is uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten. Naast een fysieke winkel beschikken wij ook over een uitgebreide webshop, waar je jouw DARF  vers vlees ook online kunt bestellen.

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Darf
Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

DARF vers vlees is gezond voor jouw hond of kat

Wanneer je kiest voor natuurlijke voeding, kies je voor gezonde producten. DARF vers vlees is vlees dat is bereid volgens het BARF-principe, wat ertoe leidt dat het vleesproduct een mix is van verschillende soorten vlees. Deze bevat alle bouwstoffen die een kat of hond nodig heeft, zoalsvitaminen, eiwitten en mineralen. Ook is het zo dat huisdieren echte liefhebbers van DARF vlees zijn. Het vlees is dus lekker én gezond!

Bestel DARF vlees in onze webshop

Plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop om DARF biologisch vers vlees voor jouw hond of kat aan te schaffen. Woon je in de regio West-Friesland? Dan bezorgen wij jouw bestelling, indien gewenst, thuis! Uiteraard kun je het verse hondenvoer ook ophalen bij onze winkel in Benningbroek. Voor verdere vragen neem je eenvoudig contact met ons op via 06-42867667 of natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667