Ben je op zoek naar een adres om Daily Meat producten te bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij verkopen diverse soorten biologisch vlees voor huisdieren. Van honden tot katten en van vogels tot zelfs egels: wij hebben het juiste voer voor hen in huis! Bij Natuur & Welzijn Benningbroek zijn wij echte dierenliefhebbers en zorgen wij er daarom voor dat jij bij ons voer van absolute topkwaliteit voor jouw huisdier kunt kopen. Waar wacht je nog op?

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Daily meat
Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

In onze webshop kun je diverse varianten Daily Meat bestellen

Bij het bestellen van Daily Meat vlees heb je de keuze uit diverse soorten vlees voor jouw huisdier. Er is vlees met één smaak beschikbaar, maar ook vlees met meerdere smaken door elkaar. Het vlees met meerdere smaken valt onder DARF vlees, wat wil zeggen dat er diverse soorten vlees gemixt zijn op gezonde wijze, zodat jouw huisdier alle bouwstoffen direct binnenkrijgt. Voorbeelden van DARF Daily Meat, welke je kunt bestellen, zijn kip-rund smaak en ook lam-hert. Naast Daily Meat bieden wij bovendien nog vele andere soorten vers vlees aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Energique vlees of Bandit vlees? Je vindt het allemaal in onze webshop!

Laat jouw bestelling thuisbezorgen

Wanneer je vlees voor jouw huisdier aanschaft bij ons, heb je de optie om je bestelling zelf op te halen in onze winkel in Benningbroek of om deze thuis te laten bezorgen. Wij bezorgen in de gehele regio West-Friesland. Bestel je voor meer dan € 50,-? Dan betaal je geen verzendkosten! Wacht niet langer met het bestellen van Daily Meat of ander vlees voor jouw huisdier in onze webshop. Heb je nog vragen over ons? Neem dan contact met ons op via 06-42867667 of natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667