Jouw hond kun je bijna geen groter plezier doen dan door Buddy vers vlees te bestellen! Maar waar koop je vlees van dit merk? Natuur & Welzijn Benningbroek heeft verschillende varianten van Buddy vlees in het assortiment. Wij beschikken over een complete webshop, maar je kunt ons ook bezoeken in onze winkel in Benningbroek, regio West-Friesland. Hier geven we jou graag een persoonlijk advies, zodat je er zeker van bent dat je het juiste vlees voor jouw huisdier koopt.

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Buddy
Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

Doe jouw hond een plezier met Buddy vers vlees

De producten van Buddy die wij verkopen zijn allemaal  gemaakt van vers vlees. Of je nu eend-, kalkoen- of lamsvlees aanschaft: versheid van het vlees staat centraal. Bij ons vind je uitsluitend producten die op natuurlijke wijze zijn geproduceerd. Dit is goed voor het welzijn van het huisdier en hij of zij vindt het waarschijnlijk ook nog eens erg lekker. Je maakt jouw hond erg blij met vers hondenvoer, of het nu Buddy vlees is of juist een ander merk, bijvoorbeeld Rodi of Farm Food. Wij hebben alles in huis om jouw hond tevreden te stellen.

Maak gebruik van onze bezorgservice

Plaats direct een bestelling in onze webshop en kies zelf of je het Buddy vers vlees komt ophalen in onze dierenwinkel in Benningbroek, West-Friesland, of dat je het liever thuis laat bezorgen. Wanneer je voor meer dan € 50,- bestelt, hoef je geen bezorgkosten te betalen bij onze bezorgservice. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-42867667 of natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667