Natuur & Welzijn Benningbroek is een dierenwinkel en -webshop met een ruim assortiment aan voedingsproducten van Alaska, waaronder vers vlees voor honden. De vleesproducten bevatten alles voor een gezonde start van jouw pup of kitten, ongeacht het ras. Maar ook volwassen honden en katten kunnen niet anders dan heerlijk smullen van deze delicatessen. Met welk vers vlees verras jij je huisdier?

Heb je vragen over onze producten?

Wil je weten welke producten juist zijn voor jouw huisdier? Of heb je vragen over een van onze producten? Mail ons je vraag of bereik ons telefonisch

Eigen bezorgservice
Gratis verzending vanaf € 50,-
Persoonlijk productadvies

Houd je viervoeter in topconditie met Alaska vers vlees

Het aanbod aan vers vlees van Alaska is erg uiteenlopend. Zo kun je kiezen voor hondenvoer met diverse samenstellingen. Neem bijvoorbeeld de ‘Alaska Complete White Meat’. Dit product bevat een combinatie van zowel vlees als groenten, zalmolie, vitamines en mineralen. Alles wat jouw hond nodig heeft om in de beste conditie te blijven! Zoek je voeding die de huid en vacht optimaal verzorgt? De ‘Alaska Skin en Coat’ bevat een mix van verschillende vet- en olierijke stoffen die bijdragen aan het behoud van een gezonde vacht en huid. Er is dus voor elke viervoeter geschikt vlees verkrijgbaar.

Ontvang persoonlijk advies

Wil je direct vers vlees van Alaska bestellen en jouw viervoeter de beste voeding bieden? Of je nu vers vlees voor honden of vers vlees voor katten bestelt: je plaatst de bestelling eenvoudig online, waarna je deze kunt ophalen in onze dierenwinkel in Benningbroek. Ook kun je de bestelling laten bezorgen door onze persoonlijke bezorgdienst. Bij vragen of advies over de producten, bereik je onze medewerkers via 06-42867667 of natuurenwelzijnbenningbroek@gmail.com.

Alles thuisbezorgd in regio West-Friesland
06-42867667